Skip to main content

Echipa

Delia Rus

Fondatoarea Centrului de Informare și Îndrumare Medicală, cadru medical cu peste 25 ani experiență în contactul direct cu pacienții și specialist în Comunicare și Relații Publice.

Sunt Delia Rus, fondatoarea Centrului de Informare și Îndrumare Medicală. Sunt cadru medical cu peste 25 de ani de experiență în contactul direct cu pacienți și sunt specialist în Comunicare și Relații Publice.

În toți acești ani de experiență medicală, am stat de vorbă cu mii de pacienți. Mulți dintre ei mi-au spus că le-a fost dificil să găsească tratamentele și medicii potriviți pentru problemele lor de sănătate. Au fost nevoiți să treacă prin multe căutări, să piardă timp și bani cu tratamente ineficiente. Aveau nevoie, încă de la început, de un prieten medical de încredere care să-i ajute să facă primii pași în călătoria lor către sănătate.

În urmă cu 5 ani, am realizat că pot să fiu pentru acești oameni prietenul medical de care au nevoie: specialistul care îi îndrumă cu înțelegere, răbdare, empatie și bună intenție în găsirea soluțiilor medicale personalizate.

Așa a luat naștere Centrul de Informare și Îndrumare Medicală, urmând ca în scurt timp să înființez propriul cabinet de Neurofeedback – BrainFIT.

Avem în portofoliu pacienți, clienți fericiți care și-au îmbunătățit starea de bine, au eliminat din simptomatologia cu care s-au prezentat inițial și, pentru unii dintre ei, terapia Neurofeedback a fost un factor potențator în alte terapii.

Știu că Neurofeedackul este terapia viitorului iar eu, în calitate de consilier medical și terapeut neurofeedback, cred cu tărie că problemele cu care milioane de oameni se confruntă azi precum anxietate, depresie, tulburări somn, oboseală cronică vor fi mult mai rapid rezolvate cu ajutorul acestei terapii.

 Ia legătura cu specialistul!

Carmen Paducel

Manager Clinica de Neurofeedback Brainfit, Ambasador SHE IS MOM, Antreprenor

Antreprenor cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea afacerilor, pasionata de tehnologie si de rezultatele bune pe care aceasta le poate avea asupra starii de BINE a oamenilor . Clinica de Neurofeedback BrainFit este un proiect de suflet , care inglobeaza pasiunea si experienta unei echipe terapeuti cu tehnologia de ultima generatie pentru a ajuta cati mai multi oameni sa fie sanatosi, echilibrati si stabili.

Ia legătura cu specialistul!

Maria Cristina Banu

Maria Cristina Banu este coach sistemic acreditat de Federația de Coaching International cu calificarea ACC. S-a format ca și coach în Școala de Coaching Sistemic Metasysteme Coaching sub îndrumarea Master Coach-ului, Alain Cardon în 2018.

Maria Cristina Banu este Coach Sistemic acreditat de Federația de Coaching International cu calificarea ACC. S-a format ca și Coach în Școala de Coaching Sistemic Metasysteme Coaching sub îndrumarea Master Coach-ului, Alain Cardon în 2018.

După absolvire, Maria Cristina și-a continuat dezvoltarea profesională prin programe de formare în coaching executiv, coaching în planificare financiară și coaching transformațional cu metoda Demartini. Până în prezent a oferit peste 200 de ore de coaching la nivel internațional.

În anul 2020 Maria Cristina a activat ca voluntar în funcția de Director de Comunicare și PR în cadrul Federației Internaționale de Coaching din Romania, unde este membru și în prezent.
Ia legătura cu specialistul!

Irina Ciobanu

Psihoterapeut integrativ, Consilier dezvoltare personală, Hipnoterapeut atestat de Past Lives Regression Academy (UK)

Am lucrat mai mulți ani într-un domeniu diferit, unde am observat și am trăit impactul stresului crescut asupra noastră a tuturor, efectele programului prelungit și ale sentimentului că în afară de serviciu și acasă nu mai există nimic pe lume, impactul lipsei de sens câteodată. Am făcut trecerea la psihoterapie, fiind pasionată de acest domeniu dintotdeauna.

Despre mine pot spune că învăț în permanență pentru a mă dezvolta dar și pentru a putea oferi celor care îmi solicită ajutorul cea mai bună consiliere psihoterapeutică, adaptată în funcție de nevoile individuale.

Sunt rezultatul cursurilor de specializare pe care le-am urmat, al introspecției și încrederii în Divin, al căutării și studiului individual încă din adolescență și al încrederii pe care mi-au oferit-o oamenii minunați care mă înconjoară și cărora le sunt profund recunoscătoare.

Îmi pun cu drag la dispoziția voastră resursele pe care le-am acumulat, toată empatia, cunoașterea și suportul meu, pentru a merge împreună pe drumul spre mai bine, spre liniște și sens în viață.

Ia legătura cu specialistul!

Emilia Enciu

Este psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală.
A absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației la Cluj, în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Credința ei este că soluția la problemele vieții se află în fiecare iar terapia este un instrument de ghidare către aceasta.

Este psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală.

A absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației la Cluj, în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Credința ei este că soluția la problemele vieții se află în fiecare iar terapia este un instrument de ghidare către aceasta. În același timp, crede că abordarea holistică în terapie este cea mai bună opțiune, iar colaborarea strânsă între specialiști ajută clientul să se simtă susținut și în siguranță.

Ia legătura cu specialistul!

Osteopat

Plesu Nicolae

Osteopatia este o forma de terapie care imbunatateste fiziologia corpului. Se folosesc tehnici manuale in vederea evaluării tesuturilor pentru a găsi alterările funcționale ale corpului, care conduc la manifestarea semnelor și simptomelor care se pot materializa ulterior în dureri de diferite tipuri.

 Osteopatia este o forma de terapie care imbunatateste fiziologia corpului. Se folosesc tehnici manuale in vederea evaluării tesuturilor pentru a găsi alterările funcționale ale corpului, care conduc la manifestarea semnelor și simptomelor care se pot materializa ulterior în dureri de diferite tipuri.
Omul este un sistem compus din mușchi, structuri scheletice, , organe interne și structuri nervoase. Aceste structuri sunt legate și comunica prin intermediul țesutului fascial.
Toate părțile care formează persoana, inclusiv psihicul și mediul în care trăiește sunt dependente una fata de cealaltă. Funcționarea corecta a fiecărei părți asigura bună funcționare a întregii structuri.     În situația în care o funcție a organismului este alterata, acest lucru poate determina o disfuncție la nivelul structurii, așadar, o disfuncție somatica. Organismul își pierde mobilitatea corecta și va reacționa la acest dezechilibru creând zone de compensare și adaptări corporale nefavorabile homeostaziei generale a organismului.
În osteopatie nu este terapeutul cel care vindeca. Rolul sau este de a elimina obstacolele cailor de comunicare ale organismului pentru a ajunge la vindecare.
Osteopatia vizează restabilirea armoniei diferitelor structuri ale corpului nostru, cu scopul de a-i permite organismului sa poate găsi un echilibru și o stare de bine.

Ana Maria Stroe

Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și logoped. Pedagog de recuperare și terapeut ocupațional.

Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și logoped. Pedagog de recuperare și terapeut ocupațional.
Am absolvit Facultatea de Psihologie si Științele Educației la Brașov, domeniul de studiu fiind Psihopedagogie specială.
Am 6 ani de experiență cu copiii cu nevoi speciale. Îmi place să mă aflu în preajma copiilor.
De-a lungul anilor am realizat că totul este posibil atunci când îl implici pe Dumnezeu si depui toate eforturile în a crea un mediu plăcut de învățare.

Trainer Neurofeedback, sucursala Alba Iulia

Oprisa Gabriela

Studiez psihologia iar ca profesie sunt asistenta de farmacie, întrebările existențiale m-au făcut să mă îndrept spre psihologie, fiind uimită de capacitatea creierului ...

Fac parte din echipa clinicii BrainFit și sunt foarte recunoscătoare că mi-am îndeplinit dorința mea puternică încă de mic copil sa ajut oamenii. Studiez psihologia iar ca profesie sunt asistenta de farmacie, întrebările existențiale m-au făcut să mă îndrept spre psihologie, fiind uimită de capacitatea creierului de a se autoregla,asa am descoperit Neurofeedback-ul.  Pot spune că sunt o persoana ambițioasă,iar neurofeedback-ul fiind o parte din răspunsul la întrebarea pe care am avut-o de când eram mică ..de ce sunt bolnavi părinții mei? Și cum pot sa ajut? Empatia, fiind o alta caracteristica iar acumularea de cunoștințe în domeniul sănătății de pana acum m-au ajutat în dezvoltarea mea, în primul rand ca om dar și ca profesionist.