Skip to main content

Curs de bază Dynamical Neurofeedback NeurOptimal®

Descoperă transformarea personală și modalitățile de obținere a unui echilibru mental!

Cursul se adresează tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății umane și al psihologiei,  precum și celor care doresc să se specializeze în Neurofeedback NeurOptimal®.

În cazul în care ești psihoterapeut, psiholog, coach, cadru didactic sau antreprenor, sportiv, atunci NeurOptimal® este instrumentul pe care trebuie neapărat să-l iei în considerare pentru a face un pas înainte în evoluția ta profesională și personală.

Unic în România, cursul de Dynamical Neurofeedback NeurOptimal®!

Acest curs intensiv pe durata a 3 zile îți oferă o oportunitate unică de a te familiariza cu Neurofeedback NeurOptimal®, cea mai recentă generație în tehnologia neurofeedback și total noninvazivă din acest domeniu.

Sub îndrumarea Deliei Rus, NeuroTrainer Neuroptimal®️ și cofondatoare a clinicii BrainFit Neurofeedback din București și alături de Instructorul acreditat Zengar®️ Institute – Francesco Lanza (Italia) vei învăța cum sistemul este capabil să măsoare activitatea electrică cerebrală și să folosească un software care a fost creat pentru a interpreta modele de unde cerebrale și apoi trimis înapoi în timp real pentru analiza și remedierea problemelor.

Perioadă: 05.07.2024 – 07.07.2024
Adresă: Centrul Education Point, str. Mendeleev nr. 7-15, București

Cost: 800 € +TVA
Ofertă: primești o reducere de 100 € pentru fiecare nou participant pe care îl aduci

Beneficiile NeurOptimal®

Neurofeedback NeurOptimal® este recunoscut pentru capacitatea sa de a echilibra undele cerebrale și de a antrena creierul într-un mod inovator. Contribuie la ameliorarea stărilor depresive, anxietății, problemelor de comportament și de învățare, oferind o abordare holistică a sănătății mintale și a performanței cognitive.

NeurOptimal® este cea mai avansată neurotehnologie noninvazivă care te ajută să echilibrezi undele cerebrale și să antrenezi creierul pentru a atinge cele mai înalte niveluri de performanță.

Cu o procedură simplă, NeurOptimal® vizează transformarea unui creier obosit într-unul eficient și productiv, contribuind la îmbunătățirea somnului, reducerii anxietății și îmbunătățirii performanței cognitive.

Iată 10 dintre beneficiile NeuroOptimal®

 1. Este un antrenament cerebral.
 2. Este o simpla sursă  de informații pentru creier.
 3. Nu este un instrument de diagnosticare.
 4. Niciun tratament medical.
 5. Nu conduce sistemul nervos central în niciun mod.
 6. Nu este o practică invazivă.
 7. Nu are efecte secundare nedorite.
 8. Nu există restrictii personale.
 9. Nu există restricții legate de nicio patologie.
 10. Aduce echilibru și stabilitate.

De ce să participi la acest curs

 • Dobândești cunoștințe și experiență practică în utilizarea tehnologiei Neurofeedback NeurOptimal®.
 • Te alături comunității Neurofeedback NeurOptimal®, obținând suport continuu și acces la resurse.
 • Primești un certificat de absolvire de la Zengar® Institute și consultanță pentru achiziția echipamentului necesar.
 • Beneficiezi de 3 zile de curs intensiv, suport online, acces la sistemul de Neurofeedback NeurOptimal® pentru practică, masă de prânz și pauze de cafea inclusă în prețul cursului.

Cui se adresează acest curs

 • Psihologilor
 • Terapeuți (kinetoterapeuți, fizioterapeuți etc)
 • Medici
 • Coach
 • Părinți
 • Cadrelor didactice
 • Sportivilor interesați de perfomanță și optimizarea mentală;
 • Antreprenorilor sau celor care doresc să-și sporeasca veniturile și să își maximizeze potențialul personal și profesional.

Despre Tehnologia NeurOptimal®

NeurOptimal® reprezintă vârful tehnologic în neurofeedback, monitorizând activitatea electrică a creierului în timp real. Această inovație utilizează feedbackul natural al simțului auditiv pentru a oferi informații esențiale pentru recalibrarea tiparelor cognitive. Sistemul NeurOptimal® măsoară și interpretează modelele de unde cerebrale, furnizând feedback instantaneu pentru analiza și corectarea acestora.

Odată ce creierul primește aceste informații, experiența utilizatorului este de calm, claritate mentală și îmbunătățire a stării generale. Tehnologia NeurOptimal® se bazează pe un program software care detectează și intervine asupra modificărilor subtile ale semnalului electric al creierului, generând întreruperi în fluxul audio pentru a atrage atenția și induce adaptarea creierului la stările optime.

Beneficiile acestui proces sunt remarcabile, inclusiv creșterea flexibilității mentale, reziliență îmbunătățită și capacitate sporită de a lua decizii fără efort. NeurOptimal® oferă un mediu de învățare adaptativ și personalizat pentru fiecare individ, facilitând auto-reglarea și reajustarea creierului în fața provocărilor zilnice. Cu o abordare completă din punct de vedere diagnostic și lipsa oricăror intervenții invazive, NeurOptimal® se dovedește a fi o soluție sigură și eficientă pentru îmbunătățirea sănătății mintale și performanței cognitive.

Delia Rus

Delia Rus este specialist în abordările neurofeedback, Basic Trainer Neuroptimal® și consultant de sănătate și wellbeing în cadrul clinicii Brainfit Neurofeedback.

Cu o vastă experiență în domeniul medical și în comunicare și cofondatoare a centrului BrainFit Neurofeedback, Delia aduce o perspectivă unică și expertiză în cadrul cursului alături de instructorul acreditat Zengar® Institute.

Francesco Lanza – ITALIA

 • Fondatore e Presidente di Neurottimo SDN (School of Dynamical Neurofeedback®)
 • Rappresentante Italia e Svizzera (Canton Ticino) Zengar NeurOptimal®
 • Istruttore abilitato Zengar NeurOptimal® per certificare corsi Basic e Advanced
 • Advanced Trainer NeurOptimal®
 • Counselor laureato in Filosofia, Economia e Commercio, Teologia

Francesco Lanza

Avem doar 20 de locuri disponibile, iar unul dintre acestea ar putea fi chiar al tău!

Pentru înscrieri și detalii suplimentare te rugăm să ne scrii un e-mail la programari@neurofeedback-bucuresti.ro cu numele tău, numărul de telefon, adresa, profesia și studiile absolvite. Dacă vrei, ne poți suna la 0 722 631 336 sau WhatsApp.

FORMULAR

Înregistrează-te și revenim cu o confirmare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.