Skip to main content

Depresia este o tulburare mentală caracterizată printr-un sentiment persistent de tristeţe şi de pierdere a interesului pentru activităţile zilnice plăcute. Această afecțiune creează un dezechilibru al neuro-transmițătorilor de la nivelul creierului.

Scopul tratamentului non-invaziv prin terapia neurofeedback este de a corecta dezechilibrele de funcționare a activității cerebrale, conducând în același timp la dispariția problemelor cauzate de acestea.

Suntem diferiți și la fel sunt și nevoile noastre. De aceea, prin programe personalizate și soluții concrete, Clinica BrainFit din București oferă celor care urmează un astfel de program o multitudine de avantaje:

  • Îmbunătățirea capacității de relaxare, concentrare și focusare, cu impact în creșterea calității vieții;
  • Terapie complementară în tratarea problemelor psiho-emoționale, comportamentale și de sănătate;
  • Rezultate vizibile asupra performanței zilnice chiar după primele ședințe.

Terapeuții clinicii BrainFit Neurofeedback alcătuiesc o echipă de specialiști cu zeci de ani de practică și rezultate concrete, vizibile, cărora le face plăcere să fie mereu alături de fiecare client care le trece pragul, de la prima și până la ultima etapă.

Clinica este dotată cu  tehnologie de ultimă generație, non-invazivă, care tratează cu succes o gamă largă de afecțiuni, ajutând clienții să treacă peste diverse bariere, traume, situații deosebite și să adopte un stil de viață mult îmbunătățit.

De la inaugurarea clinicii și până acum ne-au trecut pragul peste 2.000 de clienți cu diverse afecțiuni, cele mai frecvente fiind:

• Depresie;

 Anxietate;

• Tulburări de atenție ADHD;

• Dificultăți de concentrare.

Dintre toate acestea, Depresia este afecțiunea cea mai des întâlnită pentru care clienții au apelat la clinica noastră, iar noi, din dorința de a-i ajuta, am dezvoltat un program personalizat numit: Programul BrainFit Depresie.

Programul BrainFit Depresie include:

• Evaluare inițială Neurofeedback – GRATUITĂ;

 Trei ședințe de consiliere psihologică sau psihoterapie, după caz;

 20 de ședințe Neurofeedback;

 O ședință – Setare intenții și obiective, teste etc.

Acest program se poate efectua atât fizic, în cadrul clinicii, cât și online.

Durata programului este de maximum 45 zile, efectele începând să apără după primele cinci ședințe.

„Una dintre cele mai spectaculoase descoperiri ale neuroștiințelor a fost posibilitatea de a modifica undele cerebrale prin biofeedback. Capacitatea creierului de a-și modifica funcționarea este bine-cunoscută sub denumirea de neuroplasticitate.

Posibilitatea de a folosi tehnologia de ultimă generație pentru a „vedea” în timp real cum funcționează creierul ne oferă extraordinara oportunitate de a folosi biofeedback-ul pentru corectarea dezechilibrelor de funcționare a activității cerebrale.

Astfel, s-a născut o nouă știință, ce ne oferă posibilitatea de a explora și de a schimba modul în care funcționează creierul uman – NEUROFEEDBACK” 

Delia Rus, Coordonator clinica BrainFit Neurofeedback , 25 de ani de experiență.

Leave a Reply