Skip to main content

Despre noi

Specialiștii BrainFIT tratează cu succes o mulțime de afecțiuni, ajutând clienții să treacă peste diverse bariere, traume, situații deosebite și să adopte un stil de viață mult îmbunătățit. Suntem o echipă de specialiști cu zeci de ani de practică și o mulțime de rezultate ce ne recomandă. Ne place să rămânem alături de fiecare client care ne trece pragul de la prima ședință și până la ultima etapă.

CUM LUCRĂM

Procesul nu este nici complicat, nici dureros sau neplăcut.

Misiunea noastră este de a ajuta cât mai mulți oameni să fie sănătoși, echilibrați și stabili. Pe scurt, dorim să le antrenăm fericirea. Acest lucru ne-a motivat să aducem în România o metodă inovatoare și o tehnologie de antrenare fizică a creierului, susținută de neuroștiință.

Dorim să ne aducem contribuția la îmbunătățirea stilului de viață și a calității acestuia, prin implementarea unor programe adaptate pentru fiecare persoană în parte.

Viziunea noastră este să putem sprijini tot mai mulți români prin terapii cu Neurofeedback pentru a putea vindeca o multitudine de probleme din viața de zi cu zi precum durerile de cap, depresia și anxietatea, modificările bruște ale dispoziției, impulsivitate necontrolată, durere, autism, dependențe și multe altele.

Echipa noastră are la bază un set de valori extrem de importante.

Profesionalism – Specialiștii noștri sunt dedicați pentru a găsi întotdeauna soluții la problemele cu care se confruntă clienții noștri.

Integritate – Fiecare situație este specială iar oamenii care apelează la terapiile noastre trebuie să știe că ne punem la dispoziție toate cunoștințele și dedicarea pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă.

Deschidere către pacient și transparență – Discutăm până la cele mai mici detalii, stabilim prioritățile și trecem la treabă. La noi, pacienții găsesc răspunsuri la situații și probleme ce le dau bătăi de cap. Suntem alături de ei pe întreg parcursul și le explicăm, pas cu pas, ce este de făcut în prezent dar și în viitor.

Suntem unul dintre cele mai moderne cabinete de Neurofeedback din România. Echipa noastră este formată din specialiști ce oferă clienților soluții personalizate de echilibrare și reglare a activității creierului, pentru a îmbunătăți calitatea vieții printr-o abordare holistică (prin optimizarea undelor cerebrale):

Oferim soluții eficiente cu rezultate vizibile, prin expertiză și tehnologie de ultimă oră prin care ne dorim să creștem nivelul calității vieții din Romania.

Claritatea identificării PUNCTELOR CHEIE ale problemei, acționând asupra lor localizat printr-un program terapeutic de neurofeedback.

Suntem partenerii clienților noștri pe termen lung, susținându-i pe parcursul întregului proces terapeutic.

Certificări