Skip to main content

Clinica Brainfit anunță îmbunătățirea serviciilor prin aducerea tehnologiei Neuroptimal în România. Această tehnologie inovatoare este prima de acest fel disponibilă în țară și are ca scop antrenarea creierului.

Neuroptimal este un sistem neurofeedback dinamic ce permite o monitorizare real-time a activității creierului. Acest sistem oferă informații despre modul în care creierul funcționează, permițând pacienților să își antreneze creierul pentru a îmbunătăți performanța cognitivă și a reduce stresul, anxietatea, tulburări de somn, Alzheimer.

Clinica Brainfit a investit în această tehnologie pentru a oferi pacienților săi terapie avansata neurofeedback disponibilă. Îmbunătățirea serviciilor este parte a angajamentului clinicii de a oferi  tratamente neuronale pentru îmbunătățirea funcționării creierului.

“Suntem încântați să aducem această tehnologie în România și să oferim pacienților noștri servicii disponibile în clinica noastră din București. Neuroptimal este un instrument valoros pentru antrenarea creierului și îmbunătățirea performanței cognitive, iar noi suntem mândri să fim prima clinică din țară care o oferă”, a declarat directorul clinicii Brainfit, Delia Rus.

Clinica Brainfit este recunoscută pentru experiența și expertiza în neurofeedback și continuă să fie un leader în domeniu prin aducerea tehnologiei Neuroptimal în România.

Pacienții interesați de terapia neurofeedback sunt invitați să contacteze clinica pentru mai multe informații la telefon 0723 397 474 , sau pe email : programari@neurofeedback-bucuresti.ro, www.neurofeedback-bucuresti.ro

Sursa: Link

Leave a Reply