Skip to main content

Fiecare tipar de undă cerebrală corespunde unei stări diferite de conștientizare a realității.

De exemplu, atunci când undele cerebrale mai lente sunt dominante, ne putem simți „leneși”, neatenți, ușor deprimați sau visători.

Atunci când undele cerebrale cu frecvențe mai mari abundă, suntem angajați în procese de gândire critică, vigilență sau anxietate. Totuși acestea pot fi asociate și cu stări de coșmar, hipervigilență sau comportament impulsiv.

Neuroștiințele au diferențiat tiparele activității cerebrale echilibrate pentru fiecare stare de conștientizare ca răspuns de adaptare al creierului la factorii de mediu și de stres.

Cu ajutorul tehnologiei avem acum posibilitatea de a compara tiparele echilibrate de activitate cerebrală cu tiparele dezechilibrate. Adică, putem recunoaște un dezechilibru al matricei undelor cerebrale în fiecare moment, inclusiv în stări de somn.

Tu ce tipar de functionare a creierului ai? Te ajuta sau nu in atingerea obiectiveor profesionale si de viata?

Cum te putem ajuta printr-un program personalizat de neurofeedback?

BrainFIT  îți oferă programe personalizate de neurofeedback adaptate nevoilor tale specifice sau potrivite persoanelor apropiate pe care dorești să le ajuți.

Primul pas pe care ți-l recomandăm este să ne contactezi. Îți vom oferi toate informațiile necesare, astfel încât să poți lua o decizie informată și să urmezi programul potrivit pentru tine.

Tot ce ai de făcut este să stabilești o primă întâlnire telefonică și să discuți cu Delia Rus, co-fondatoarea BrainFIT.

Ai nevoie o soluție eficientă pentru rezolvarea unei probleme emoționale, comportamentale sau de sănătate?

Te invităm să ne contactezi telefonic la (+4) 0736.428.431 și te vom îndruma în alegerea tratamentului prin neurofeedback potrivit pentru tine!

0736 428 431